Abo-ja

Welkom bij de club van abo-ja’s! Kies uit volgende formules. De makers én de lezers zijn je eeuwig dankbaar.

Small = 10 euro
Je draagt de productie- en verzendkosten voor jouw nummer in jouw brievenbus, een jaar lang, vanaf volgende editie – de ideale formule voor studenten, werklozen of andere mensen die hard op hun centjes moeten letten en toch een steentje willen bijdragen. Ook leraren mogen van het Small-tarief gebruikmaken.

Medium = 25 euro
Je draagt de productie- en verzendkosten voor jouw nummer in jouw brievenbus, een jaar lang, vanaf volgende editie, en dankzij jouw extra bijdrage kunnen we 5 exemplaren gratis weggeven op de pickup-punten – de standaardformule.

Large = 50 euro
Je draagt de productie- en verzendkosten voor jouw nummer in jouw brievenbus, een jaar lang, vanaf volgende editie, en dankzij jouw extra bijdrage kunnen we 10 exemplaren gratis weggeven op de pickup-punten – de gulle formule, voor wie het iets meer mag zijn.

Je wordt abo-ja door meteen je bijdrage te betalen (10, 25 of 50 euro) op ons rekeningnummer bij Triodos Bank BE12 5230 8090 9492 op naam van Goed Voor Druk/5beaufort –, en geef als mededeling je naam en volledig adres op. Dan krijg je het magazine vanaf volgende editie in je brievenbus.